Tietosuojakäytäntö

Tervetuloa rembrandtcasino.clickin tietosuojakäytäntöön. Tämä käytäntö kertoo, miten käsittelemme ja suojelemme henkilötietojasi verkkosivustollamme.

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, mitä henkilötietoja keräämme, miten käytämme kerättyjä tietoja, miten suojelemme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on tietojesi suhteen.

1. Kerätyt henkilötiedot

Keräämme verkkosivustollamme tietoja, kun tilaat uutiskirjeemme, täytät yhteydenottolomakkeen tai teet ostoksia. Kerätyt tiedot voivat sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi.

Lisäksi voimme kerätä automaattisesti tietoa, kuten IP-osoitteesi, selaintyypin, verkkosivujemme käyttötiedot ja evästeet. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi verkkoselailun aikana.

Emme kerää tietoja sinusta ilman suostumustasi.

2. Kerättyjen tietojen käyttö

Käytämme keräämiämme henkilötietoja tarjotaksemme sinulle palveluitamme. Näihin tarkoituksiin voi kuulua tilausten täyttäminen, yhteydenottoasioiden hoitaminen ja tuotteiden ja palveluidemme parantaminen.

Voit valita, haluatko vastaanottaa markkinointiviestejä meiltä, ja voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

  • Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista suoritetuista käsittelytoimista.

Voimme myös käyttää automaattisesti kerättyjä tietoja verkkosivustomme analysointiin ja parantamiseen sekä markkinointitarkoituksiin.

3. Tietojen suojaaminen

Suojaamme henkilötietojasi asianmukaisilla turvatoimilla, jotka estävät tietojen luvattoman käytön, hukkaamisen tai muuttamisen.

Verkkosivustomme käyttää SSL-suojattua yhteyttä varmistaakseen, että tietosi ovat turvassa lähetettäessä niitä meille. Käytämme myös asianmukaisia turvatoimia tietojen tallennuksessa ja käsittelyssä.

4. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi seuraavissa tapauksissa:

  • Käytämme ulkopuolisia palveluntarjoajia, kuten maksunvälittäjiä, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluita sinulle. Nämä palveluntarjoajat käsittelevät tietojasi vain meidän puolestamme ja noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.
  • Voimme luovuttaa tietoja viranomaisille, jos se on lain mukaan välttämätöntä tai noudatamme laillisia velvoitteitamme.

Toisaalta voimme luovuttaa meille antamasi suostumuksen perusteella tietoja yhteistyökumppaneillemme markkinointitarkoituksissa.

5. Oikeudet tietojesi suhteen

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Voit myös pyytää meitä lopettamaan sinulle suunnatut markkinointiviestit.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia tai sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa .